Om os

Lækker service, højt humør og hurtigt svar

– Vi står altid klar

Joan grundlagde skiltefirmaet One O One Design & Print i 2016 og kørte det indtil 2021. Hvor virksomheden blev omdøbt til JC Design & Print, hvilket det stadig opererer under i dag.

Joan indledte sin karriere som maler, før hun i 2016 uddannede sig som skiltetekniker. Dette fag forener hendes passion for håndværk og design.

I dag servicerer virksomheden en bred vifte af kunder, både nye og eksisterende, der ønsker at forbedre alt fra deres virksomhedsmæssige til personlige behov, inden for print og design verdenen.

JC Design & Print tilbyder skræddersyede løsninger, der opfylder ethvert ønske og behov.

Hvis dette lyder som noget, der kunne være interessant for dig, så tøv ikke med at kontakte os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontaktoplysninger: 

20949154

info@jcdp.dk 

Indkildevej 12H, 9210 Aalborg SØ.

JC Design og Print levere produkter af høj kvalitet 

Med betydelig erfaring indenfor branchen sørger vi for, at vores kunder altid modtager produkter af høj kvalitet, der lever op til deres forventninger. Vores værdier bygger på solid service, høj kvalitet og skræddersyede løsninger.

Vi ser alle vores kunder i øjenhøjde og tilbyder alt fra små opgaver til totalløsninger. Vores produkter er af topkvalitet, da vi anvender nogle af markedets bedste materialer.

Udfyld formularen nedenfor

Vi vender tilbage hurtigst muligt med oplæg til netop dit ønske.

(+45) 20 94 91 54
info@jcdp.dk